Shipping to all EU countries

Free shipping in The Netherlands from €75,-

Onbewerkt
Niet geoliëd Na 10 jaar

Douglas Hout

Douglas is een naaldhout soort afkomstig uit Noord-West Europa. Douglas hout kent onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid en draagt het PEFC keurmerk. Wij adviseren om het hout te behandelen, te beitsen of te verven. Hiermee behoud je de kwaliteit en het uiterlijk van het hout zo optimaal mogelijk. Flesjes natuurlijke lijnzaadolie geschikt voor je Douglas Balkonbar zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Onbewerkt
Niet geoliëd Na 10 jaar

Fraké Hout

Fraké is een duurzame houtsoort uit Midden Afrika. Deze houtsoort wordt thermisch behandeld waardoor het hout buiten veel langer mee gaat. Door de behandeling krijgt Fraké hout een warme roodbruine kleur met een unieke tekening. Wij adviseren om het hout te behandelen met olie, hiermee behoud je het kenmerkende uiterlijk. Flesjes natuurlijke lijnzaadolie geschikt voor je Fraké Balkonbar zijn verkrijgbaar in onze webshop. Let op: het kan voorkomen dat er kleine gaatjes in het hout zichtbaar zijn. Geen zorgen, want deze hebben geen negatief effect op de kwaliteit van het hout.

Onbewerkt
Geoliëd na 10 jaar

Bamboe

Bamboe is een grassoort en is het snelst groeiende gewas ter wereld! Hierdoor biedt bamboe aanzienlijke milieuvoordelen in vergelijking tot “normaal” hout. Tevens is bamboe door de lange vezel extreem sterk. Door nieuwe verwerkingstechnologieën is bamboe inmiddels ontwikkeld tot een perfect bouwmateriaal voor buiten. Het soort dat wordt gebruikt voor de Balkonbar is een composiet welke bestaat uit bamboe, hars en gerecycled plastic. De bamboe Balkonbar heeft daarom van nature een hoge mate van duurzaamheid en blijft lang mooi zonder extra behandeling

Samenwerkingen

New collection available!