Shipping our brackets worldwide

Shipping to all EU countries

Free shipping in The Netherlands from €50,-

Onbewerkt
Niet geoliëd Na 10 jaar

Douglas Hout

Douglas is een naaldhout soort afkomstig uit Noord-West Europa. Douglas hout kent onbehandeld van nature al een hoge duurzaamheid en draagt het PEFC keurmerk. Wij adviseren om het hout te behandelen met olie, te beitsen of te verven, hiermee behoud je de kwaliteit en uiterlijk van het hout optimaal. Flesjes natuurlijke lijnzaadolie geschikt voor je Douglas Balkonbar zijn verkrijgbaar in onze webshop.

Onbewerkt
Niet geoliëd Na 10 jaar

Fraké Hout

Fraké is een duurzame houtsoort uit Midden Afrika. Deze houtsoort wordt thermisch behandeld waardoor het hout buiten veel langer mee gaat. Door de behandeling krijgt Fraké hout een warme roodbruine kleur met een unieke tekening. Wij adviseren om het hout te behandelen met olie, hiermee behoud je het kenmerkende uiterlijk. Flesjes natuurlijke lijnzaadolie geschikt voor je Fraké Balkonbar zijn verkrijgbaar in onze webshop. In deze houtsoort kan het voorkomen dat er kleine gaatjes in het hout zichtbaar zijn. Deze hebben echter geen negatief effect op de kwaliteit.

Onbewerkt
Geoliëd na 10 jaar

Bamboe

Bamboe is een grassoort en is het snelst groeiende gewas ter wereld. Hierdoor biedt bamboe aanzienlijke milieuvoordelen in vergelijking tot hout. Tevens is bamboe door de lange vezels extreem sterk.  Door nieuwe verwerkingstechnologieën is bamboe inmiddels ontwikkeld tot een perfect bouwmateriaal voor buiten. Het soort dat is gebruikt voor de Balkonbar is een composiet welke bestaat uit bamboe, hars en gerecycled plastic. De Bamboe Balkonbar heeft van nature daarom een hoge mate van duurzaamheid en blijft lang mooi zonder extra behandeling.

Samenwerkingen